onsdag 21 oktober 2009

Galatea + Utopias + Systembolaget = Sant!


En liten nyhet eller stor nyhet beroende på intresse antar jag. Kan nu avslöja att den 15 december kommer Samuel Adams Utopias att lanseras på vårt kära Systembolag! Hela 30 flaskor letar sig hit till Svedala! 1290kr får den som är sugen hosta upp.

Mailade Galatea i Maj just angående eventuell lansering av Samuel Adams Utopias. Inlägget kan läsas här. Kortfattat så fick jag svar att bryggeriet planerade en lansering detta året men Galatea visste inte när eller om de skulle få hit några flaskor till Sverige.

Helt out of the blue såhär flera månader senare får jag idag ett mail från Marc Eysermans där Galatea bekräftar att Samuel Adams Utopias kommer lanseras den 15 december, hur många flaskor som kommer samt vad den kommer att kosta. Bra jobbat att få hit ölet i sig! Blev väldigt positivt överraskad över ett uppföljande mail flera månader senare angående en liten fråga. Bra service Galatea!

Någon i Malmö området som är sugen på att gå ihop och dela en flaska? :)

8 kommentarer:

dempa sa...

Inte direkt att jag kommer köa för en flaska men man måste ju tycka att det är ganska häftigt släpp ändå!

Baggen sa...

1290:- för en flaska öl är en del pengar...Dessutom har jag druckit den tidigare och visst är den god (framförallt unik) men prisvärd...alls icke :) Fast det säljer ju slut varje gång de lanseras iaf så...

Jonte sa...

Den är så billig att jag köper nog två, eller kanske inte...

Niggze sa...

Baggen&Jonte:
Jaa, man kan juh lugnt säga att den är billig! Kanske inte Kung-billig men nästan.

Har bara provat den 1 gång tidigare, då under aningen berusat tillstånd. Hade varit kul att prova igen. Får väll se om plånkan räcker till i slutändan...

ricke sa...

fan också... mina nära och kära kommer att titta grymt skumt på mig på julafton när jag försöker förklara för dem att anledningen att jag inte köpte några julklappar till dem är på grund av att jag köpte en flaska bärs istället. ;)

Stefan - Ölsvamlarn sa...

Jag har velat dricka den här rätt länge. Antar att den inte är så värst prisvärd men det vore en kul grej. Fast jag kommer inte köpa den om jag inte får ihop ett gäng som vill dela på den. Men det håller jag på och fixar nu ;)

Alex sa...

Om det är någon (eller två, tre) i GBG som delar en flaska så sköter jag köandet...

Jonas sa...

Kollikrav?
Med tanke på allt annat som just nu finns på deras hyllor avstår man nog.