torsdag 19 mars 2009

Kanada vs Danmark? ( Péché Mortel vs Beer Geek Brunch Weasel )


Druckit båda 3 gånger var och tycker fortfarande att Péché Mortel är den klart godare ölen, någon som håller med eller har någon synpunkt som har provat båda två? Jag som kaffeimperial stout nörd tycker Péché Mortel är mer komplex med trevligare kaffetoner än Weasel faktiskt. Mer balanserad också skulle jag vilja påstå. Åsikter?

Péché Mortel 4.7 / 5.0

9 kommentarer:

bark sa...

Péché Mortel ligger nog p listan jag funderar på att dricka i kväll.

David L sa...

Péché Mortel är ett öl jag grymt gärna vill testa. Brunch Weasel får jag förhoppningsvis hem en låda av snart ... får hoppas det smakar bra. Minns Beer Geek Breakfast som förkrossande bra andra gången jag drack den, så jag antar att Brunchen inte kan vara så mycket sämre ...

Niggze sa...

Bark: Drick den ikväll!

David L: Leta upp Péché Mortel omdelbart och drick den! Nej, Weasel är långtifrån medelmåttig på något sett, youre in for a treat! Tycker nog lite bättre om Beer Geek Breakfast än Weasel faktiskt men å andra sidan är det ju en smaksak.

David L sa...

Hehe. Ja, jag får väl höra med Bishops om de kan ta in den kanske ;)

Niggze sa...

Borde inte va omöjligt, Wicked Wine som importerar om jag ej minns fel.

andersand sa...

Jag tycker nästan de är lite för olika för att jämföra, Peche känns betydligt lättare överlag medan Weaseln känns som en riktigt seg, trögflytande typisk imperial stout. Båda är prima dock men ur ett rent kaffeaspekt vinner även Peche Mortel för mig..

Markus sa...

Har bara testat Péché Mortel en gång och då var jag inte speciellt imponerad, kändes rätt tunn och lite rökig och knappt någon kaffesmak alls. Tror dock att det finns odds för att flaskan inte var helt frisk med tanke på hur mågna som gillar den så jag ska nog köpa en till och pröva en gång till.

Niggze sa...

Andersand: Nej rätt olika "öl" men ur kaffe aspekten kan man jämföra :)

Markus: Låter inte alls likt Peche, måste ha vart något risigt med den flaskan. Prova den igen, det är absolut värt det!

Weine sa...

Två riktigt bra öl men håller nog Weasel högst.