lördag 10 januari 2009

Blandat
Mums! 4.6 och 4.3 i betyg sedan tidigare, kommer kanske recension senare eller en annan dag. Är för upptagen med att dricka god öl just nu!
Som en parentes är Boon Oude Geuze Mariage Parfait sjukligt underskattad iallafall enligt mig. Betydligt bättre än tex Oud Beersel Oude Geuze som finns på systemet just nu.

3 kommentarer:

David L sa...

Verkar var två grymma öl, särskilt intressant är ju Black Albert.

Oude Beersel är lite tråkig ja - i sådana fall föredar jag helt klart Cantillon Gueuze. Å andra sidan är det väl knappast den typ av öl jag gillar mest, även om jag uppskattar de flesta stilar... Mariage Parfait verkar väldigt stark för att en geuze dock. De flesta ligger väl ändå på 5-6%? :P

Niggze sa...

Japp, det skall juh vara den starkaste geuzen vad jag förstått! Föredrar oxå Cantillons variant långt före oude beersels!

andersand sa...

Gott, drack också Mariage Parfait nyligen och tycker den är väldigt trevlig, inte så sur som vissa men allmänt angenäm och funky.

Jag provade förresten Oude Beersels gueuze ett bra tag innan det kom till systembolaget och då tyckte jag att det var fantastiskt gott, vet inte hur gammal flaskan var men stor skillnad var det på den och de jag druckit ifrån systembolaget.. Oude beersels kriek är också ett öl man inte bör gå miste om!