tisdag 17 november 2009

Belgisk bestraffning!

Det var en gång en man som drack belgisk öl stup i kvarten. Han hade kärat ner sig totalt i belgoölvärlden. En dag provade han en Amerikansk Imperial Stout och från den dagen snöade han in mer och mer på Amerikansk öl. Det var Double IPA hit Imperial Stout dit Bourbon Barrel blablabla överallt. Intresset för den belgiska ölen kom lite i skymundan för ett litet tag. Givetvis dracks det fortfarande belgare men inte lika ofta som tidigare och kanske inte med lika stor entusiasm längre. Det stora landet i väst hade puttat ner Belgien från tronen.

De belgiska ölgudarna blev givetvis rasande på mannen. De bestämmde sig för att bestraffa honom med deras allra suraste/syrligaste/högst rateade ;) och mest ovanliga öl de hade tillgängliga just denna dag.

En dag stod det plötsligt ett paket på köksbordet. Avsändare: Belgiska Ölgudar. Hmmm konstigt! Fort som fan öppnades paketet och...
Tack för bestraffningen! :)

5 kommentarer:

Baggen sa...

Hmm...byte eller handlat från belgien ? Om du handlat det där lär det ha varit dyyyyyrt.

Niggze sa...

Baggen: Gåva från gudarna ;)

Gyllenbock sa...

Oj,oj vilken gåva! :)

Hjälper det att be till gudarna?

Niggze sa...

Gyllenbock:

Det gör det sannerligen inte! Du måste svika gudarna för att blir punished like this!

lasseg sa...

Jag har också varit olydig... straffa mej! Jag såg ditt mail BTW, ska lägga till din feed ASAP. Kan inte förstå att jag missat dej.. sorry..