fredag 19 december 2008

Wuh


Fest ikväll, flickvännens 20 års fest tillochmed. Har en stark lagupställning till att börja med idag.

I målet står en pålitligt herre från belgien som heter Orval. Mycket flexibel och rutinerad med många år på nacken. Ett säkert val!

Ett aningen osäkert kort som back idag i Brewdog Storm . Tuff i tacklingarna och väldigt ojämn med höga berg och djupa dalar. Har potentialen att röja allt motståndet vilket ger den en plats i startuppställningen.

På mittfälltet hittar vi befälhavaren Stone Russian Imperial Stout. Mycket kraftig och stor vilket inger respekt i motståndarna. Stor chans att Stone Russian Imperial Stout avgör idag med tanke på stabiliteten samt kraften den besitter! Ett mycket säkert och pålitligt kort mot såhär pass tuffa motståndare!

I anfallet har vi en överraskning. Cochen har valt att slänga in Brooklyn Lager till den här toppmatchen. Har visat sig mycket stabil och pålitlig på senare tid. Besitter en härlig snabbhet och en smidighet som är svårslagen. Hoppas på att Brooklyn Lager skall kunna glida igen motståndarnas försvar med sin kvickhet och lättillgänglighet. En liten chansning samt överraskning som kan chocka motståndarnas försvar!

Motståndarna idag består av diverse spritdrycker,billigt vin samt lite öl av den sämmre rangen. Återkommer med resultat senare i helgen!
Coachen hoppas kunna blitza motståndet och ta en tidig ledning som skall hålla tiden ut. Experternas tips: 3-1 till Öllaget.

4 kommentarer:

andersand sa...

Roligt sammanträffade, knäppte precis själv upp en Orval, det var så länge sen nu och jag behövde något friskt och icke-juligt mitt i December. Hoppas du sprider kunskap om god öl ikväll! (och har roligt!)

David L sa...

Orval är verkligen ett av mina "all time favourites"-öl. Faktikst min favorit av alla trappisterna. Blev också lite fest för min del igår. Drog iväg med en gammal kupa, Nice Chouffe och Bath Ales Festivity. Känns lagom seriöst när annat folk dricker alkoläsk, mäsk och andra styggelser. Sedan bar det iväg ut på krogen, men knappast någon ölkrog då, utan en nattklubb. De hade åtminstone en del hyfsat öl, så jag tog en Punk IPA för att få i mig den där välbehövliga dosen humle som brukar behövs. Hm. Skulle nästan kunna skriva det här i ett blogginlägg...

Zeke, Texas och Hajen sa...

Hoppas du inte drack de i den ordningen, då lär inte Brooklyn Lager smakat särskilt mycket alls, vilket jag själv märkt vid ett flertal tillfällen..

Niggze sa...

huhu drack dem i följande ordning:

Brooklyn
Orval
Stone
Brewdog