måndag 1 december 2008

Systembolaget

Var en snabb vända inom hansa runt 10 snåret tidigare idag. Tvungen att lägga vantarna på lite nyheter men då min budget är ganska stram så fick jag snåla en aning. Ska även te danmark på onsdag då ska det inhandlas en del, så sparar en del krut till det. Såg en Dugges Kals Stout stå på tillfälliga hyllan men avstod. Hursomhelst köpte följande:

Kulmbacher Eisbock
Thomas Hardy's Ale 2008
Brewdog Storm
Samichlaus
Stone Imperial Russian Stout

5 kommentarer:

David L sa...

Köpte också de där, fast en "Fra Til" istället för Brewdog... låter inget vidare med IPA lagrad på whiskeyfat. Haha. Fast vem vet :)

Niggze sa...

Haha nej det låter ganska vidrigt men kan vara värt att prova. Jag struntade i "Fra Til" ska köpa en del annat intressant i danmark på onsdag!:)

David L sa...

Okej. Ja, där finns det ju öl i överflöd, om man säger så :)

andersand sa...

Jag dissade min tenta idag och drog även jag till hansa och handlade.. jävla med kö (till vinet..) såg dig och försökte nicka till lite sådär blygt men du registrerade inte det :) (blyg som jag är så gick jag inte fram och dunkade dig i ryggen, inte riktigt min stil haha.) Jag fick gå två varv idag, så mycket köpte jag.. insåg snabbt efter en helt full korg att jag inte skulle orka få med mig allt jag ville ha hem.. blev mycket stone till "källaren" som är sprängfull nu..

Niggze sa...

Aha då var det visst dig jag såg ändå Andersand,haha visste inte om det var du! Morsar nästa gång :)! Jotack där va helt sinnesjukt mycket folk till vinkällaren! Två varv låter iochförsig najs,något jag också skulle göra om pengarna hade funnits där. Ska inhhandla en del från ölbutikken på onsdag dock!