onsdag 6 maj 2009

Mikkellers femte Single Hop IPA


Nu är den femte Mikkeller Single Hop IPAn släppt på Ölbutikken. Den här gången rör det sig om 100% av humlesorten Nugget. Priset är 34dk och flaskorna kommer sin vana trogen vara på 33cl. Blir till att inhandla 1-2 buteljer inom en snar framtid.

Mikkeller Single Hop Nugget IPA kommer även att finnas tillgänglig på fat när Københavnske Øldage 2009 går av stapeln den 15-17 Maj.

Kan tillägga att Girardin Dominicus samt Girardin Ulricher också inkommit till Ölbutikken varav den första är en sprillans ny öl från Girardin. Spännande!

5 kommentarer:

David L sa...

Låter gottigt. Själv har man ju efterblivet nog inte testat en enda av Mikkellers Single Hop-öl. Blir väl ändring på det i och med Simcoe nu i juni dock. Hoppas det är ganska färska flaskor i alla fall...

andersand sa...

Jag är lite småtrött på Mikkellers single hop serie för tillfället (var rätt nöjd efter de tre första) men lär prova den på festivalen. Sen kommer det ju ännu fler läste jag någonstans, minns inte exakt på vilka humlesorter men det var en del..

ricke sa...

jag såg det där med Girardin för ett tag sedan. Kul att lambikbryggerierna utvecklas.

Niggze sa...

Andersand: Jaa lite väl överdrivet kanske att göra så pass många olika, men å andra sidan ska man inte klaga! Jag har också för mig att det ska komma minst 2 till, läste nog det någonstans...

David L: Nej det är rätt svårt att få smaka dem där du bor kan jag tänka mig. Simcoen kommer du säkerligen gilla though!

Victor sa...

Simcoen är yummy in the tummy!