torsdag 15 januari 2009

En annan gång


Sög ner en Weasel igår men var alltför slö för att anteckna något, den var bra men gillar nog vanliga Beer Geek Breakfast mer, iallafall hittils. Någon som har provat båda som håller med? Har två flaskor kvar av Weasel så en recension dyker upp vid nästa provningstilfälle!

Kan för övrigt meddela att Mikkelllers Warrior Single Hop IPA inte kommer förrens tidigast i Februari. Var till en början rapporterat att den skulle finnas tillgänglig i Januari men så är alltså inte fallet.

7 kommentarer:

Weine sa...

Jag tyckte Weasel var bättre än Breakfast.

Har iof inte druckit mer än ett smakprov på ölbutikken. Men det kommer garanterat bli många flaskor när tillfälle ges.

Niggze sa...

Tyckte weasel saknade det lilla extra, var givetvis riktigt gott dock. Lite mer komplex eftersmak som andersand skriver på sin blogg hade dock inte skadat!

andersand sa...

Jag hade personligen valt att sitta och suga på en Weasel under längre tid en sen kväll medan Breakfast är just lite lättare och friskare och inte direkt lämpat för extremt långsamt sippande.. Jag tycker för övrigt att båda håller ganska jämn nivå även om jag minns breakfast som lite bättre, lite mer wow och något mer karaktärsfull. Men det är ju om man ska vara extremt kräsen. Tänkte köpa en flaska breakfast samtidigt som jag handlade weaseln men sket i det, ska göra det snart dock och prova båda efter varandra så att man får ett färskare intryck.

Fredrik sa...

Jag kommer ihåg weasel som snäppet vassare än breakfast, men jag har inte druckit dom mot varandra.

/Fredrik

andersand sa...

Det står på Mikkeller.dk och på Ölbutikken att Warrior är släppt nu, 31dk eller 4 för 100.. Jävligt sugen på denna, gillade verkligen Left Hands Warrior IPA och känner man Mikkeller så blir det inte till att snåla med humlet.

Niggze sa...

andersand: Märkligt, snubben jag pratade var typ 99% på att den skulle komma i februari, bra nyhet iallafall!

Niggze sa...

Och ja Left Hands Warrior är riktigt god :)