tisdag 11 november 2008

Konstigt?

Hur kan en Fullers Vintage Ale 2004 kosta 60 kronor på min lokala pub ? När den rimligtvis kostade runt 50 lappen när den släpptes senast på systemet. Inte så man klagar precis!

Kan tillägga att öllistan är osannolikt ouppdaterad på hemsidan sedan cirkus 2 år tillbaka.

6 kommentarer:

David L sa...

Trevligt med ytterligare en ölblogg! Jag antar att det är Todeon? ;)

Testat någon rolig novembernyhet?

Niggze sa...

Tack!Var på tiden att börja blogga,har inte riktigt kommit till skott tidigare haha. Todeon stämmer alldeles utmärkt ja.

Har provat 3 st om jag inte minns fel,Nisse oscars coffe,innis island cask och Bötet Barleywine. Tycker Nils oscar var riktigt god,light beer geek breakfast nästan. Bötet var en typisk engelsk barley wine inte så brutal humle utan mer maltig med mycket karamell och frukt. Innis and gunn var inte mycket att hänga i granen,"diskvatten".

Provat något skojj själv?

dempa sa...

Wow, 20 år och redan ölkännare! När jag var 20 drack jag cider och kir ;)

Apropå priser på pub/restaurang som är helt sjuka: Dugges High five kostar 43 spänn på bolaget. Igår drack jag en flaska för 53 kr på en indisk restaurang här i Göteborg. 10 kr mer än på bolaget, det är skumt hur de kan ha såna priser, precis som fullers'en..

David L sa...

Haha, ja, det verkar vara sjuka priser indeed ;) Skulle bli helt överlyckig om jag hittade en High Five så billigt, dempa. Men så hittade jag iofs Kaggen! Stormaktsporter för 65 spänn förra vintern, så jag ska väl inte klaga... (och då hade jag inte ens fyllt 20, om man nu ska snacka ålder :P)

Niggze sa...

david: det är sjukt att kaggen kan vara så billig på ett ställe sen kosta typ 200a på ett annat!

Skojj att det finns några stycken i vår ålder som är så pass intresserade :) it's a rare breed...

Alex sa...

Frågan går till Dempa: Vilken indisk restaurang???

Och till bloggaren: Ju fler ölskribenter, desto bättre!